Jour dygnet runt:
0431-71600

Vi som jobbar här

Hos oss på Stigssons Begravningsbyrå hittar du kunnig och omsorgsfull personal. Vi är en auktoriserad byrå och har gått de utbildningar som SBF:s auktorisation kräver. Det är en trygghet för dig och en kvalitetsstämpel för oss. Vi som jobbar här är Ebba Löwenhielm, Josefine Lundgren och Mattias Sandström. Vår målsättning är att med ett personligt och varmt bemötande samt professionell rådgivning hjälpa till att arrangera minnesvärda begravningar till en rimlig kostnad.

Ebba är uppväxt i Helsingborg men bor numera i Torekov där hon spenderat somrarna sen barnsben. Ebba är utbildad jurist och har även arbetat många år i restaurangbranschen. Nu driver hon Stigssons tillsammans med Josefine sen hösten 2020.

Josefine är uppvuxen norr om Stockholm och bor sedan 2009 i Torekov där hon har varit många somrar som barn. Josefine har över tjugo års erfarenhet av arbetsledande roller i restaurangbranschen och driver nu Stigssons tillsammans med Ebba sedan hösten 2020.

Mattias är en lugn och trygg gotlänning som hittat till Bjäre. Han har många års erfarenhet av arbete med människor, bland annat inom äldreomsorg och som behandlingspedagog.

Tillsammans är vi en fin liten grupp som alla har erfarenhet och kunskap av att möta människor i olika situationer och skeden i livet.

Jour dygnet runt